Gura lumii

Gura lumii

/…tare m-a uimit

Apariții media
ian. 14

CORBU a lansat „Sufletul”, prima parte a albumului „Dezleganie”

CORBU a lansat pe bandcamp joi, 6 ianuarie 2022, în Ziua Epifaniei, prima parte din albumul „Dezleganie”, numită „Sufletul”. Această lansare face parte dintr-o serie de concerte live susținute în cadrul proiectelor: „Trandafirul Magdalei.

CORBU a lansat pe bandcamp joi, 6 ianuarie 2022, în Ziua Epifaniei, prima parte din albumul „Dezleganie”, numită „Sufletul”. Această lansare face parte dintr-o serie de concerte live susținute în cadrul proiectelor: „Trandafirul Magdalei. (mai mult…)

Războiul de gherilă al culturii, al artei: Cei care tac – cel mai bun concert CORBU, varianta cu trupă

Când s-a tras cortina, lăsând scena la vedere, aranjată pentru concert, a fost ca o gură de aer după ce ai stat prea mult scufundat sub apă. O altă lume, care pălește din ce în ce

Când s-a tras cortina, lăsând scena la vedere, aranjată pentru concert, a fost ca o gură de aer după ce ai stat prea mult scufundat sub apă. O altă lume, care pălește din ce în ce (mai mult…)

dec. 2
dec. 2

CORBU lansează online albumul Cei Care Tac

Albumul ”Cei Care Tac” al Proiectului Muzical CORBU va fi lansat online duminică, 13 decembrie 2020, începând cu ora 20.00, pe pagina de facebook a proiectului CORBU. Albumul, inspirat din romanele „Haiganu” și „Omulețul din perete și alte povestiri fantastice”, scrise de Marian Coman, este rezultatul primului lockdown din pandemie și are ca scop crearea […]

Albumul ”Cei Care Tac” al Proiectului Muzical CORBU va fi lansat online duminică, 13 decembrie 2020, începând cu ora 20.00, pe pagina de facebook a proiectului CORBU. Albumul, inspirat din romanele „Haiganu” și „Omulețul din perete și alte povestiri fantastice”, scrise de Marian Coman, este rezultatul primului lockdown din pandemie și are ca scop crearea unei punți de legătură între (mai mult…)

Îngerul Păzitor vorbește Neconvențional! [VIDEO]

Luiza Mitu (n. 31 decembrie 1984, Râmnicu-Vâlcea) este doctor în studii transdisciplinare, cu o teză despre teatrul lui Eugène Ionesco şi logica dinamică a contradictoriului

Luiza Mitu (n. 31 decembrie 1984, Râmnicu-Vâlcea) este doctor în studii transdisciplinare, cu o teză despre teatrul lui Eugène Ionesco şi logica dinamică a contradictoriului (mai mult…)

iul. 14
iul. 14

LA OBIECT. Proiectul CORBU. Sunet, simbol, tradiție și poveste [VIDEO]

Sergiu CORBU Boldor și Luiza Matilda Mitu dezvăluie sursele creative și creatoare ale proiectului muzical CORBU printr-un periplu spre rădăcinile autentice ale spiritului sonor.

Sergiu CORBU Boldor și Luiza Matilda Mitu dezvăluie sursele creative și creatoare ale proiectului muzical CORBU printr-un periplu spre rădăcinile autentice ale spiritului sonor. (mai mult…)

Corbu Neconvențional la Tele U Craiova [VIDEO]

Sergiu CORBU Boldor dezvăluie și se dezvăluie la Neconvențional. Despre ce înseamnă pasiunea pentru muzică, oameni, vise și

Sergiu CORBU Boldor dezvăluie și se dezvăluie la Neconvențional. Despre ce înseamnă pasiunea pentru muzică, oameni, vise și (mai mult…)

iul. 14
iul. 14

Urmăriţi un „Remix” folk-rock alternativ cu Zmei 3, CORBU și Dan Chebac. [VIDEO]

Întâlnit pe scenele rock de ani buni de zile, în postura de violonist, Sergiu Corbu Boldor are o experiență semnificativă de colaborări cu muzicieni de gen importanți, de la Phoenix la Dirty Shirt și Ad-Hoc.

Întâlnit pe scenele rock de ani buni de zile, în postura de violonist, Sergiu Corbu Boldor are o experiență semnificativă de colaborări cu muzicieni de gen importanți, de la Phoenix la Dirty Shirt și Ad-Hoc. (mai mult…)

Bunavestire delicioasă, lansare de carte în Curtea Artiștilor [VIDEO]

Există oameni care au ceva ce îi scoate din marea masă a ceea ce se numește societate umană și îi așază într-un loc aparte. Acești oameni sunt cei care creează, cei ai căror ”pași” prin lume se traduc prin artă, o artă de dragul creației în sine.

Există oameni care au ceva ce îi scoate din marea masă a ceea ce se numește societate umană și îi așază într-un loc aparte. Acești oameni sunt cei care creează, cei ai căror ”pași” prin lume se traduc prin artă, o artă de dragul creației în sine. (mai mult…)

iul. 14
iul. 14

CORBU a lansat Blana con Dios. Starea 23 [DOWNLOAD]

Starea de urgență nu îl încurcă prea tare pe artistul orădean prin „adopție” Sergiu Corbu Boldor. Acesta a lansat

Starea de urgență nu îl încurcă prea tare pe artistul orădean prin „adopție” Sergiu Corbu Boldor. Acesta a lansat (mai mult…)

Corbu lansează la EBS Radio piesa „Bivolița” [AUDIO]

Liderul trupei, Sergiu Corbu Boldor, a povestit la EBS Radio istoria creării acestei piese, care e parte a albumului „Cei care tac” inspirat din romanele „Haiganu” și „Omulețul din perete”, de Marian Coman.

Liderul trupei, Sergiu Corbu Boldor, a povestit la EBS Radio istoria creării acestei piese, care e parte a albumului „Cei care tac” inspirat din romanele „Haiganu” și „Omulețul din perete”, de Marian Coman. (mai mult…)

iul. 14
iul. 14

Turneu dedicat sculptorului C. Brâncuși

În perioada 17-23 februarie, Sergiu CORBU Boldor, violonistul și liderul Proiectului Muzical CORBU, a pornit în turneu cu Blana con Dios. Starea 23. Turneul i-a fost

În perioada 17-23 februarie, Sergiu CORBU Boldor, violonistul și liderul Proiectului Muzical CORBU, a pornit în turneu cu Blana con Dios. Starea 23. Turneul i-a fost (mai mult…)

Descarcă ep-ul „Ce-am patit odata”

Oameni, am lansat cel de-al doilea material discografic: „Ce-am pățit odată”. Materialul conține cinci piese: Ce-am pățit odată, Furnica (fabulă), Never ending, Raiu, Ziua de vară și poate fi descărcat apăsând FIX AICI. Povestea EP-ului este legată de conceptul care stă

Oameni, am lansat cel de-al doilea material discografic: „Ce-am pățit odată”. Materialul conține cinci piese: Ce-am pățit odată, Furnica (fabulă), Never ending, Raiu, Ziua de vară și poate fi descărcat apăsând FIX AICI. Povestea EP-ului este legată de conceptul care stă (mai mult…)

sept. 8
mart. 12

Sălajul Pur și Simplu – Cronică de concert

Corbu, în concert la Zalău. Ascultându-i, nu apar întrebări de genul: ce stil e, ce vrea să spună? Muzica spune totul.

Corbu, în concert la Zalău. Ascultându-i, nu apar întrebări de genul: ce stil e, ce vrea să spună? Muzica spune totul. (mai mult…)

Romania Rock: Interviu Sergiu Corbu Boldor

Corbu simte, traieste si iubeste muzica organic Intr-o seara care nu anunta mare lucru, am descoperit o trupa extrem de interesanta. Numele ei: CORBU. Nu stiam decat ca ar fi o continuare a trupei Ad-Hoc, care imi atrasese atentia cu ceva timp in urma, mai ales prin prezenta unui violonist care trecuse prin Phoenix.

Corbu simte, traieste si iubeste muzica organic

Intr-o seara care nu anunta mare lucru, am descoperit o trupa extrem de interesanta. Numele ei: CORBU. Nu stiam decat ca ar fi o continuare a trupei Ad-Hoc, care imi atrasese atentia cu ceva timp in urma, mai ales prin prezenta unui violonist care trecuse prin Phoenix. (mai mult…)

mart. 12
sept. 18

Zbor spre rădăcini – primul album CORBU

Există o întreagă poveste în lumea sonorităților pe care ne-o propune Corbu prin acest album, o poveste ce se lasă descoperită numai prin ascultarea repetată și prin lectura simbolic-emoțională a acestui univers de armonii și vibrații. Mi s-a părut interesantă maniera în care 

Există o întreagă poveste în lumea sonorităților pe care ne-o propune Corbu prin acest album, o poveste ce se lasă descoperită numai prin ascultarea repetată și prin lectura simbolic-emoțională a acestui univers de armonii și vibrații. Mi s-a părut interesantă maniera în care  (mai mult…)

CORBU – a sarbatorit 1 an – cant si voie buna in ploaie

”Aveati sau nu ceva de facut joi seara, trebuia sa fiti acolo, in Quantic, cu Corbu, trupa si invitatii, cu Gray Matters si Nameen & Reckaze. O sa spuneti ca furtuna, ploaie, urat dar nu asta conteaza atunci cand prietenii tai sunt pe scena si mai ales atunci cand Corbu

”Aveati sau nu ceva de facut joi seara, trebuia sa fiti acolo, in Quantic, cu Corbu, trupa si invitatii, cu Gray Matters si Nameen & Reckaze. O sa spuneti ca furtuna, ploaie, urat dar nu asta conteaza atunci cand prietenii tai sunt pe scena si mai ales atunci cand Corbu (mai mult…)

iul. 18
mai 9

Proiectul muzical CORBU poposește la Reghin (interviu)

Proiectul muzical CORBU, pus pe picioare de Sergiu Corbu Boldor ajunge la Reghin, grație concertului găzduit de „Dogma Pubs & Coffe” vineri, 11 mai, ora 20:00. Pentru o mai bună aprofundare a serii de vineri din ”Dogma”, Sergiu Corbu Boldor ne-a făcut o introducere în atmosfera, dar mai ales în esența proiectului CORBU. Pentru început, […]

Proiectul muzical CORBU, pus pe picioare de Sergiu Corbu Boldor ajunge la Reghin, grație concertului găzduit de „Dogma Pubs & Coffe” vineri, 11 mai, ora 20:00. Pentru o mai bună aprofundare a serii de vineri din ”Dogma”, Sergiu Corbu Boldor ne-a făcut o introducere în atmosfera, dar mai ales în esența proiectului CORBU. Pentru început, cine este Sergiu Corbu Boldor ? (mai mult…)

Proiectul muzical CORBU a fost lansat în capitală

Vineri, 26 ianuarie, la Clubul Țăranului din București s-a lansat un nou proiect muzical: Corbu. În cadrul evenimentului s-a lansat și primul videoclip al proiectului pentru single-ul „Ziua de vară”, realizat de Anya Dimitrov și Vladimir Ivanov, de la BlueCatStudio. Conceptul clipului le aparține lui Sergiu Corbu Boldor și Luizei Mitu, pornind de la o […]

Vineri, 26 ianuarie, la Clubul Țăranului din București s-a lansat un nou proiect muzical: Corbu. În cadrul evenimentului s-a lansat și primul videoclip al proiectului pentru single-ul Ziua de vară, realizat de Anya Dimitrov și Vladimir Ivanov, de la BlueCatStudio. Conceptul clipului le aparține lui Sergiu Corbu Boldor și Luizei Mitu, pornind de la o idee de Vladimir Ivanov.
(mai mult…)

ian. 30
ian. 16

Dublă lansare: CORBU își prezintă noul proiect și primul videoclip

După o perioadă de încercări și ajustări fine, proiectul CORBU este gata să fie prezentat oficial în fața publicului bucureștean. Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 26 ianuarie 2018, ora 21:00, la Clubul Țăranului Român din București. În cadrul aceluiași eveniment va fi lansat și primul videoclip al proiectului pentru single-ul „Ziua de vară”.

După o perioadă de încercări și ajustări fine, proiectul CORBU este gata să fie prezentat oficial în fața publicului bucureștean. Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 26 ianuarie 2018, ora 21:00, la Clubul Țăranului Român din București. În cadrul aceluiași eveniment va fi lansat și primul videoclip al proiectului pentru single-ul „Ziua de vară”.

(mai mult…)

INTERVIURILE ROCK ON: CORBU

Sergiu Corbu Boldor, a venit la INTERVIURILE ROCK ON să vorbim despre influenţele folclorice în muzica sa, cum a nimerit în basmul Harap-Alb şi care este instrumentul muzical la care se cântă cel mai greu.

Sergiu Corbu Boldor, a venit la INTERVIURILE ROCK ON să vorbim despre influenţele folclorice în muzica sa, cum a nimerit în basmul Harap-Alb şi care este instrumentul muzical la care se cântă cel mai greu.
(mai mult…)

iul. 25
iul. 19

Proiectul Corbu, invitat de Nicu Covaci (Phoenix)

Influența Phoenix-ului asupra mea și Școala Nicolae Covaci. Era 6 sau 9 martie 2003, când tatăl meu ne-a luat cu forța, pe mine și pe sora mea, la un concert Phoenix ce avea loc la sala sporturilor din Zalău. Nu prea știam eu pe ce lume trăiesc. Dar, când a început concertul, am avut șoc […]

Influența Phoenix-ului asupra mea și Școala Nicolae Covaci. Era 6 sau 9 martie 2003, când tatăl meu ne-a luat cu forța, pe mine și pe sora mea, la un concert Phoenix ce avea loc la sala sporturilor din Zalău. Nu prea știam eu pe ce lume trăiesc. Dar, când a început concertul, am avut șoc după șoc și revelație după revelație. (mai mult…)

Corbu în Cetatea Neamțului

Sâmbătă, 1 iulie, la Cetatea Neamț a fost pus în scenă spectacolul medieval „Marele Hronicar al Neamului Românesc”, punctul culminant al Zilelor Cetății – MedievArtFest Târgu Neamț.

Sâmbătă, 1 iulie, la Cetatea Neamț a fost pus în scenă spectacolul medieval „Marele Hronicar al Neamului Românesc”, punctul culminant al Zilelor Cetății – MedievArtFest Târgu Neamț.
(mai mult…)

iul. 18
End

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.