CORBU – a sarbatorit 1 an – cant si voie buna in ploaie

”Aveati sau nu ceva de facut joi seara, trebuia sa fiti acolo, in Quantic, cu Corbu, trupa si invitatii, cu Gray Matters si Nameen & Reckaze. O sa spuneti ca furtuna, ploaie, urat dar nu asta conteaza atunci cand prietenii tai sunt pe scena si mai ales atunci cand Corbu sarbatorea un anisor de activitate.

Ploaia ne-a stricat un pic planurile dar nu de tot. Sa intarziat un pic cu programul, ne-am udat un pic dar asta nu a contat foarte tare si ne-am distrat de minune.

Gray Matters au urcat primii pe scena si au facut ceea ce stiu ei mai bine, au cantat si au dansat, in ploaie de data asta dar efectul vizual a fost superb si oamenii i-au sustinut din fata scenei asa cum merita de fiecare data acesti copii frumosi si talentati.

Au cantat si piesa noua, cea in roamana, cea care inca nu are un titlu bine stabilit dar care suna excelent. Laura a fost vocal la inaltime iar baietii, baietii s-au distrat pe scena asa cum fac de obicei, veseli si plini de energie.

Nameen & Reckaze au avut apoi un scurt moment de hip-hop. Sincer dupa Gray Matters si inainte de Corbu mi-au parut cam nelalocul lor dar oamenii chiar sunt buni si am reusit sa obisnuiesc cu ei si stilul lor cam cand au terminat si cantarea. Poate altadata, in alt context, cu un recital mai lung voi reusi sa ma atasez de ei si sa le inteleg mai bine muzica.

Corbu, cine nu il stie pe Sergiu macar de la Dirty Shirt sa puna mana sa caute si sa il asculte ca merita iar live el si trupa sunt un deliciu.

La un an au sarbatorit in ploaie. Sergiu cu a lui vioara m-au facut, ca de obicei, sa visez la codri, vant si pamant romanesc, la dragoste si bunatate.

Ploaia nu le-a luat din energie si din voie buna iar invitatii au fost pe masura evenimentului. Bogdan El Negro, Dragos Costinescu, Nunu Racris, Valentina Coțofană, Laci Ernst, Alex Nichita si povesti despre fiecare, colaborari si prietenii legate in timp si pe undele muzicii de calitate.

Muzica lor este noua in concept, veche totusi cu povesti si personaje din folclor.

Daca a fost un an a fost si lansare. ,,Ce-am patit odata’’, al treilea single, s-a auzit in premiera in seara evenimentului si a sunat excelent, ciudat dar bine.

Totul a fost cam scurt, intens, vibrant dar mult prea scurt. Am plecat de acolo uda de ploaie dar cu soare in suflet si zambind cu cura pana la urechi. Terasa a fost plina de prieteni, de acei oameni care isi sustin trupele favorite in orice conditii meteo.”

 

Video Credits: Simona Andrei / Epic Dreams Studio
Audio Credits: Adi Sixx – Audio from 00:00 to 00:35 Bensound – Audio from 00:35 to 2:18 https://www.bensound.com/
Audio montage: Adi Sixx
https://soundcloud.com/adisixx
https://www.youtube.com/user/adisixxx/

Articol scris de Flavia Lupu, RoEvents
Foto:Alexandru Roibu / Krontrast